The Job description below is in Dutch. This job opportunity concerns a Financial Administrator for the Dutch office.

 

Wat ga je doen?

In deze functie ben je met veel diverse werkzaamheden bezig. Op ons bedrijf in Heerhugowaard voer je zelfstandig de gehele financiele adminstratie. Je doet de boekhouding in de breedste zin van het woord, bereidt de maand-, kwartaal- en jaarcijfers voor en je doet de benodigde controles. Je rapporteert in deze staffunctie aan de General Manager.

 

Wie zoeken wij?
Voor deze rol zoeken wij iemand die het leuk vindt om in een kleine organisatie (18 mensen) zelfstandig de administratie te voeren. Je vindt het leuk om je zodanig in de bedrijfsprocessen te verdiepen dat je de vertaalslag naar de administratie kunt maken. Je hebt als het ware je eigen ‘toko’ binnen het bedrijf, maar een goede communicatie met je collega’s is essentieel om dit succesvol te kunnen doen. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je hebt oog voor detail.

Daarnaast beschik je over de volgende kennis en competenties:

  • Een afgeronde financieel-administratieve opleiding op niveau MBO4
  • Enige jaren werkervaring in de financiele administratie is in jouw voordeel
  • Zelfstandig
  • Nauwkeurig
  • Flexibel
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is vereist
  • Teamspeler

 

Wat bieden wij?

Een innovatieve organisatie, een klein maar fijn team en een veelzijdige en uitdagende baan voor 40 uur per week. Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voor wie ga je werken?

New Cosmos Electric Co., Ltd is een Japanse fabrikant van gasdetectie-apparatuur voor de halfgeleider-, automobiel- en olie & gas industrie.

De zelfstandige vestiging in Heerhugowaard, New Cosmos-BIE BV, verzorgt de verkoop, assemblage, distributie en service in Europa.


Sollicitatie

Heb je interesse in deze functie? Dan maken wij graag kennis met jou! Stuur je sollicitatie met CV naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

.

 

New Cosmos-BIE
Maxwellstraat 7, 1704 SG Heerhugowaard
(072) 576 56 30
www.newcosmos-europe.com